Fira första advent med hockey!

26 november 2021 10:50

Nu på söndag tar vi emot Södertälje SK i Nelson Garden Arena med start 18:00. Under kvällen kommer vi tillsammans med matchvärden Tingsryds Kommun att fronta Wasaskolan och lyfta hockeygymnasiet med spelare från NIU och LIU.


Julskyltning i Tingsryd

På söndag är det julskultning i Tingsryds Centrum mellan 14:00-17:00 och där hittar ni oss! Vi är på plats för att snacka hockey, sälja souvenirer och biljetter till kvällens match. Det kommer även finnas möjlighet att köpa Bingolotter till Uppesittarkvällen samt Sverigelotter via Ungdomssektion. En perfekt uppladdning innan det är dags för mötet mellan Tingsryd och Södertälje kl 18:00 i Nelson Garden Arena.

Korvgrillning utanför entrén

I samband med matchen kommer vi att ladda upp med korvgrillning utanför entrén. Vi är i gång redan från 16:30!

Wasaskolan i fokus

Under kvällen kommer vi tillsammans med matchvärden Tingsryds Kommun att fronta Wasaskolan och lyfta hockeygymnasiet med spelare från NIU och LIU. Redan vid entrén kommer det finnas möjlighet att ställa frågor kring skolan och under periodpauserna ger vi publiken intervjuer och presentation av våra spelare från hockeygymnasiet.

Glögg och pepparkakor

I samband med matchen ser vi till att fira första advent och det gör vi givetvis med glögg och pepparkakor. I Majkens kiosk i arenan kommer det att dofta jul - Välkomna!

Boka biljetter

Ta gärna med dig din familj, släkt och vänner och kom i god tid till arenan - Boka dina biljetter HÄR!