Inför: TAIF-VIK
Publicerad: 2021-03-13
Imorgon spelas omgång 52 vilket blir den sista matchen i grundserien. Vi tar emot Västervik i Nelson Garden Arena och nedsläpp sker kl. 15:00. Såhär går tankarna hos Larry Pilut inför sista omgången.

En jämn match mot Modo på bortais igår som slutade i uddamålsförlust 4-3. Vad tycker du om matchen?

-Jag tycker att vi gör en okej match, men vi släpper in Modo alldeles för mycket. När allt fungerade så tullar vi för mycket på saker. Det var lite naivt spel från vår sida och vi var slarviga i den andra perioden, för rätt sagt så har Modo inget att spela för men ändå så drog dem det längsta strået, säger Larry Pilut.

Under söndagen ställs vi mot Västervik på hemmais. Hur går tankarna inför mötet?

-Vi vill studsa tillbaka imorgon och sist vi mötte Västervik vann vi den matchen på bortais med 2-0. Vi måste se till att försvara oss bättre än vad vi gjorde igår, komma in lite mer i ett playoff-mode, vara noga med detaljerna, spela vårt spel och vara konsekventa i besluten. Det måste börja redan imorgon. Att ta sjunde-åttondeplatsen har vi tyvärr inte i egna händer men allt vi kan göra är att satsa på att vinna vår match imorgon. Det ger ju trots allt möjlighet att få hemmafördelning, säger Larry Pilut.

Omgång 52 imorgon vilket innebär sista grundseriematchen för den här säsongen. Hur är känslan?

-Tiden har gått ganska fort och med tanke på de förutsättningar som vi har haft i och med corona så har det fungerat riktigt bra ändå. I starten av säsongen trodde jag knappt att vi skulle få spela sista matchen som den var planerad men nu står vi här. Det är positivt att vi har kunnat spela klart säsongen med tanke på hur det har sett ut. Vi var nedtippade från början så jag ser bara positivt på att vi har tagit oss till en playoff. Fantastiskt roligt för laget och klubben att vi har tagit tillbaka oss hit, säger Larry Pilut.

Kvalkronan 2021 - var med och fyll hallen till sista plats!

Kvalet drar igång på onsdag och nu vill vi fylla hallen minst en gång under kvalet! Just nu är vi uppe i 146 sålda fiktiva biljetter och företag/privatpersoner skänker just nu 22,75kr/åskådare.

1.Företag och privatpersoner stöttar med 25 öre, 50 öre, 1 kr eller valfritt belopp per person. Anmäl dig via formuläret nedan.

2.Köp dina fiktiva biljetter för 100kr/st här!

Ni kan även följa hur det går i Kvalkronan via hemsidan där staplar dagligen uppdateras.

Vi kommer tyvärr inte pga tidsaspekten att kunna ringa runt. Vi är oerhört tacksamma för ert stöd då vi får extra kostnader som uppstår i samband med kvalspelet. Nu håller vi tummarna!

Hanna Nilsson