Inför rond två i dubbelmötet
Publicerad: 2021-02-06
Idag är det dags för det andra och sista mötet mot Kristianstad den här helgen. Igår slog Kristianstad tillbaka på hemmaplan och gick segrande ur matchen med 4-2. Chans till revansch redan ikväll på hemmais.

Igår slog Kristianstad tillbaka Tingsryd med 4-2 på hemmais. Efter åtta raka matcher utan någon trepoängare för Kristianstad så knep man den på fredagskvällen efter ordinarietid.

Tingsryd hade två raka vinster innan gårdagens förlust och är rejält revanschsugna inför kvällens nya match då lagen spelar back-to-back-möte och möts redan ikväll igen.

Lagen möttes igår för andra gången den här säsongen, först i mellandagarna då Tingsryd gick segrande ur matchen på bortais (4-6), och igår när Kristianstad tog trepoängaren i sin hemmaborg (4-2) Ikväll är det dags igen och den här gången i Nelson Garden Arena.

Inför helgens andra möte mot Kristianstad bytte vi några ord med huvudtränare Magnus Bogren.

Vad tycker du om gårdagens match? -Det vi gjorde bra igår var att vi skapade tillräckligt för att få med oss poäng. Det som saknades var det där lilla extra, vi måste vara mer desperata och jobbiga framför kasse. Sedan hade Kristianstad bra målvaktsspel.

Något du vill se annorlunda på isen ikväll? -Vi ska spela vårt spel till 100% så som vi vill spela, få trygghet och lugn i det. Sedan såklart vill vi göra fler mål för chanserna fanns som sagt igår.

Hur ser dagens upplägg ut? -Idag sköter killarna sig själva innan vi tar samling inför kvällens match. Vi ska ladda upp oss och studsa tillbaka för tre poäng.

Hur ser du på back-to-back-möte mot samma lag? -Det är bara roligt och det känns riktigt skönt att det är en ny match redan idag.

Samma trupp som igår? -Yes, sedan släpper vi laguppställningen som vanligt en timme innan matchstart.

Hanna Nilsson