Inför: MODO-TAIF
Publicerad: 2021-01-30
Under söndagseftermiddagen ställs vi mot Modo Hockey på bortais och såhär säger Magnus Bogren inför mötet.

Efter en bra prestation utan poäng mot Timrå igår (4-1), är Tingsryd rejält revanschsugna inför morgondagen. Frågar vi tränare Magnus Bogren tycker han att vi ska ta med oss flera bra saker till morgondagens match mot Modo.

-Även om Timrå inte var nöjda med matchen igår så tycker jag ändå att vi var jobba att möta och att vi gjorde det svårt för dem. Sedan hade vi inte det där lilla extra för att trycka in puckarna, för visst hade vi chanser. Det var definitivt bra saker mot Timrå som vi ska ta med oss till imorgon, säger Magnus Bogren.

Nu är det full fart mot nästa match som sker redan imorgon, söndag 31/1, när vi ställs mot Modo på bortais.

-Idag tränar vi på förmiddagen och sedan tar vi oss upp mot Ö-vik, så vi är väl uppe där senare i eftermiddag någon gång. Sedan är det full laddning inför matchen imorgon, säger Magnus Bogren.

Tingsryd står efter 34 omgångar på en åttondeplats i tabellen med 46 inspelade poäng. Tingsryd åkte igår på fjärde raka förlusten så det är dags att studsa tillbaka.

Morgondagens motstånd, Modo Hockey, har vunnit och förlorat varannan match sett över de sex senaste omgångarna. Modo ligger på en tolfteplats i tabellen med 42 inspelade poäng på 34 matcher.

-På något sätt är det Modo som har pressen på sig. Jag tycker att vi ska åka upp dit och fortsätta på det vi byggde igår och vara noga med vissa saker. Vi ska vara lite mer desperata, det där lilla sista. Vi har en bra känsla mot Modo även om vi har förlorat en gång tidigare den här säsongen så gjorde vi en bra match då, säger Magnus Bogren.

-Det kommer att bli en jämn och tajt match, men nu är det dags att studsa upp igen för seger, avslutar Bogren.

Läget i truppen:

Jakob Heljemo kommer inte till spel imorgon efter att han drog på sig en skada igår, annars är truppen densamma som mot Timrå.

Hanna Nilsson