Inför match två mot Mora IK
Publicerad: 2021-10-16
Efter gårdagens härliga trepoängare mot Mora laddar vi nu om inför match två som spelas redan imorgon söndag 17 oktober kl 15:00.

Magnus, en bra hockeymatch igår och seger mot Mora med 4-2. Hur känns det såhär dagen efter?

-Det känns självklart bra och idag var det fortsatt härlig energi och god stämning när vi samlades i förmiddags.

Hur summerar du matchen?

-Jag tycker att vi kommer ut bra och tar tag i matchen stort sätt från start. Vi gör det som vi har pratat om, att vara intensiva och jobbiga att möta. Vi gör två riktigt bra perioder där vi skulle kunna fått in ytterliagare mål. I tredje tycker jag att vi tappar lite ödmjukhet och låter Mora få lite för mycket chanser men utöver det så arbetar och offrar vi oss bra. Helheten är jag väldigt nöjd med.

Hur förbereder vi oss inför match två som spelas imorgon?

-Idag har vi kört en lättare träning och snackat igenom saker från gårdagens match som vi gjorde bra och detaljer som vi behöver tänka lite extra på inför imorgon.

Status i laget?

-Imorgon får vi se Roman Semjonovs tillbaka på isen efter skadan som han ådrog sig i Almtunamatchen. Däremot har vi Allan McShane skadad som inte kommer till spel. Vi kommer därmed ta in forwarden Elias Andersson från vårt J20.

Något du vill hälsa till publiken?

-Det var en härlig stämning igår och skönt att spela hemma. Vi får verkligen bra energi från läktaren, så till alla er som var på plats - försök ta med er en extra så vi kan få till ett bra tryck och en härlig eftermiddag tillsammans i Nelson Garden Arena.

Laguppställningen delar vi som vanligt i våra sociala kanaler ett par timmar före matchstart.

Boka in andra mötet som spelas imorgon söndag när vi återigen ställs mot Mora i match två! Pucken släpps kl 15:00 och biljetter köper du via länken nedan eller i biljettkuren utanför arenan. Välkomna åter till Nelson Garden Arena!

Boka dina biljetter via länken här

Våra matcher spelas med stängd arena vilket betyder att entrén stänger en kvart efter matchstart. Så se till att kom i god tid till arenan.

Tingsryds AIF