Snöplig förlust borta mot Almtuna
Publicerad: 2019-10-18
Trots en ganska bra bortamatch så räcker det inte hela vägen för Tingsryd. Under fredagskvällen förlorar man i Gränbyhallen mot Almtuna där slutresultatet skrivs 5-2.

Inga marginaler på vår sida ikväll där vi hamnar i tidigt underläge mot Almtuna som gör sitt ledningsmål i PP. Tingsryd kvitterar dock lite senare på en fin spelvändning av Nissner och Carlsson. En händelserik period som slutar 1-1.

I andra perioden har Tingsryd ett par träffar i ramen innan Holst ger oss ledningen med 2-1. Precis som i första perioden så utnyttjar Almtuna ett PP och kvitterar till 2-2, även andra perioden är händelserik med många målchanser.

Samma scenario fortsätter i sista perioden där vi träffar målramen och Almtuna gör mål i PP. Trots en ganska bra bortamatch så blir det ikväll inga poäng. Almtuna vinner med 5-2 där de två sista målen är i öppen kasse.

Målskyttar Almtuna: Tobias Liljendahl, Tobias Åhström, Victor Aronsson och Oscar Pentler

Målskyttar Tingsryd: Benjamin Nissner och Oscar Holst

Nu tar vi nya tag och laddar om inför bortamötet mot Västerås redan på söndag!