Ny seger mot Mora!
Publicerad: 2021-10-17
Helgens två matcher mot Mora är färdigspelade och gav oss två segrar i bagaget! Söndagens match slutar 5-4.

Vi kommer ut bra och äger det mesta av spelet. För andra matchen i rad är det en back som öppnar målkontot för oss och denna gången är det Leon Lerebäck som kan pricka in 1-0 från blålinjen.

Vi fortsätter äga det mesta av spelet men efter ca halva perioden drar vi på oss en utvisning. Vi klarar av utvisningen men Mora får energi av detta och kan lyfta sitt spel utan att skapa några riktigt farliga lägen. Istället kan Kim Tallberg utöka vår ledning till 2-0 i pp.

Period siffror 2-0

Andra perioden blir en svängig och jämn historia. Båda lagen turas om att skapa tryck i modståndarnas zon. Efter 7.54 lyckas vi göra 3-0 på en snygg spelvändning. Perioden fortsätter i samma mönster och tillslut lyckas Mora utnyttja ett numerärt överläge och gör deras första mål för kvällen. Vi replikerar ganska snabbt och går upp till en 4-1-ledning och innan perioden är slut missar vi i ett byte och Mora kan kontra in 4-2-pucken .

Period siffror 2-2

Kvällens sista akt blir en spännande historia. Mora har mycket puck men vi försvarar oss bra och kan istället göra 5-2. Mora har bestämt sig för att sälja sig dyrt i dagens match och tillslut lyckas de utnyttja ett 5-3 läge. Det ger dem mycket energi och de skapar ett ordentligt tryck på oss. Och med lite mer än 1 minut kommer också 5-4-pucken Närmare än så kommer Mora dock inte och vi kan kassera in helgens andra 3 poängare.

Målskyttar Tingsryd: Leon Lerebäck, Kim Tallberg, William Fransson, Sebastian Åkesson, Joachim Nermark

Målskyttar Mora: Johan Persson, Emil Oksanen, Lukas Wernblom 2

Nästa hemmamatch spelas fredagen den 22 oktober kl. 19:00. Boka dina biljetter via länken HÄR!