Fantastiskt resultat av årets Enkronamatch
Publicerad: 2021-12-31
Enkrona matchen blev väldigt lyckad och vilken härlig stämning vi fick uppleva i derbyt mot HV71. Tyvärr lyckades vi inte denna gång vinna matchen, men vi gick segrande ur insamlingen som slog ett nytt rekord.

Vi har nu sammanställt resultatet och vi lyckades samla in en rekordsumma om 289,25:-per såld biljett (275:- förra gången) och detta inför hela 3.396 sålda biljetter. Man blir oerhörd varm i hjärtat av denna fantastiska uppslutning!!

Utöver det ekonomiska bidraget, vilket är ett mycket välkommet tillskott, så glädjes man framförallt över det engagemang som finns kring vår stolta och traditionsrika förening.

Jag vill å hela föreningens vägnar rikta ett STORT TACK till alla bidragsgivare, privatpersoner och företag, till er som ringde in bidrag och till er alla som köpte biljetter och besökte oss i arenan. Men även till er bidragsgivare ute i vårt avlånga land som inte hade möjlighet att närvara men som i allra högsta grad tänker på oss och stödjer vår verksamhet på distans.

Vi är oerhört tacksamma över att vi hann genomföra denna match innan de nya restriktionerna som aviserades påföljande vecka. Dessa restriktioner gör att vår publikkapacitet tills vidare reduceras, men vi ger inte upp utan är fast inställda på att göra det bästa av situationen och arbetar stenhårt för att bereda så många som möjligt möjlighet att besöka oss och uppleva hockey på bästa sätt, dvs live i arenan.

Närmast har vi match på Trettondagsafton 5/12 då Vita Hästen kommer på besök. Men innan dess så ska detta år sluta och ett nytt år ta sin början.

Vi vill avslutningsvis passa på att tillönska er alla ett gott slut och ett Gott, hälsosamt och framgångsrikt Nytt år 2022.

Tack än en gång – ta hand om Varandra

Tingsryds AIF/TAIF Tingsryds Hockey AB

Niclas Henriksson, VD

Tingsryds AIF