NY ROLL FÖR LARRY
Publicerad: 2022-04-22
I nio säsonger i rad har Larry Pilut varit assisterande tränare i A-laget, men när säsongen 22/23 startar blir det med en ny roll i klubben.

Larry Pilut har i snart 30 år varit anställd i Tingsryds AIF, det kommer han även att vara nästa år men inte som assisterande tränare utan som development coach (utvecklings tränare) på junior sidan. Detta är något som Larry jobbat med parallellt under sina år som assisterande tränare men som han nu kommer att lägga full fokus på. Efter att säsongen 21/22 avslutats och huvudtränaren Magnus Bogren lämnade tog styrelsen beslutet att de vill ha en förändring. Efter diskussion med Larry är parterna nu överens om beslutet.

-Med nio raka år i båset så känner jag att det kan var bra att få en paus och samla energi. Nu kan jag fokusera mer på min roll som development coach i föreningen. Det betyder också att jag kan få mer tid till familjen där jag behövs. Larry vars fru Diana som diagnostiserats med sjukdomen ME/CFS känner att denna förändring kommer lägligt.

Tingsryds AIF