BOGREN INFÖR BORTAMÖTET MOT MORA IK
Publicerad: 2022-03-17

Igår kväll blev det klart att vi lyckades knipa den sista åttondelsplatsen, och strax därefter stod det klart att det blir Mora IK vi ställs emot.

Snabba ryck, hur ser tiden fram till match ut nu? -Precis, vi hade såklart en liten plan utifall att, så att vi kunde vara så förberedda som möjligt. Bussen började rulla vid 10:00 idag, så vi kommer upp i vettig tid till mora. Imorgon förmiddag har vi värmning på is, sen är det full laddning inför kvällens batalj.

Hur har matcherna varit mot mora tidigare? -Vi har ju vunnit tre och förlorat en, men samtidigt så går vi nu in i slutspel och matcherna brukar få en annan karaktär. Vi kommer få möta ett lag som spelar med hög fart och är väldigt intensiva. Dessutom är de duktiga i special teams (Powerplay/Boxplay), där det gäller för oss att vi är noggranna.

Känsla inför matchen? -Tycker vi åker upp med en bra känsla, vi har över tid gjort många bra prestationer, dock kanske inte mot Troja och nu senast, men vi vet att vi kan spela bra och är trygga med det. Sen gäller det att vi är med från start, det brukar gå snabbt där uppe och då gäller det att vi är noggranna.

Mer kamp och vilja än i grundserien?
-Jo men så är det, allting steppas upp och domarna brukar tillåta lite mer. Så man får vara redo på det mesta.

Läget i laget? -Samma trupp som vara med igår, plus Kaijser som åker med upp och där får vi se hur det blir till imorgon.

Tingsryds AIF