Tingsryd vinner med 4-0 borta mot KHK
Publicerad: 2019-10-16
Ett imponerande, starkt och hårt jobbat Tingsryd vinner bortamötet mot KHK med 4-0.

En fartfylld första period där man sätter full fart från start. Man lyckas inte ta vara på utvisningen KHK åker på efter bara några sekunder, men det hindrar inte laget från att visa sig ännu starkare. Första målet görs senare av Anton Blomberg och därefter gör Ludvig Elvenes 2-0.

I andra perioden kommer KHK igen där man får många chancher men Tingsryd viker inte ner sig. Efter ett tag lyckas Tingsryd göra ytterligare ett mål i PP vilket görs av Simon Norberg som kan styra in pucken som skjuts av Ludvig Claesson från bortre blå.

I tredje perioden fortsätter man med sitt imponerande spel och får chansen till att utöka genom en straff där man inte lyckas få in pucken. Med en minut kvar av spelet stänger man matchen genom Gustav Olhaver som skjuter 4-0 i tom kasse.

Målskyttar Karlskrona: -

Målskyttar Tingsryd: Anton Blomberg, Ludvig Elvenes, Simon Norberg, Gustav Olhaver