Magisk vändning i bortamötet mot Västerås
Publicerad: 2019-10-20
Tingsryds bortaturné fortsatte idag med match mot Västerås där man vände till seger i slutet av matchen. Slutresultatet skrivs 5-4 till Tingsryd.

Tingsryd har ett par bra chanser i början på matchen genom Robin Carlsson men det är Västerås som tar ledningen med 1-0. Ett resultat som står sig perioden ut.

I andra perioden så kommer Västerås ut starkt och skapar ett antal chanser och 2-0 kommer genom en styrning som ställer Arvid i målet. Vi reducerar lite senare genom en individuell prestation av Holst.

I tredje perioden blir det en riktigt målkavalkad som Tingsryd vinner med 4-2 och totalt 5-4. Tingsryd plockar ut målvakten och lyckas kvittera genom Olhaver som senare även sätter 5-4. Otrolig moral och vilja att aldrig ge sig!

Målskyttar Västerås: Jimmie Jansson, Jesper Johansson, Kelsey Tessier, Alexander Younan

Målskyttar Tingsryd: Gustav Olhaver 2, Oscar Holst, Filip Owesson, Rasmus Bengtsson

Vi firar inte bara segern ikväll, vi firar även att Joachim Nermark slutade som vinnare i veckans mål! WOW! Läs mer HÄR!

Nu åker laget hem till Tingsryd och njuter av kvällens seger. Ny match blir redan på onsdag den 23/10 hemma i Nelson Garden Arena. Modo kommer på besök med nedsläpp kl. 19:00! Varmt välkomna!