VINST MOT ALMTUNA
Publicerad: 2022-12-04
Det blev en lyckad afton för oss TAIF:are uppe i Upplands Bilforum Arena denna söndagseftermiddag, när Almtuna besegrades med 1-4.

Efter ett gäng hedersamma förluster, så blev det idag en fin skalp borta mot Almtuna med 1-4. Med ett fortsatt hårt jobb och stabil defensiv belönades man idag med 3 poäng.

Fredrik Glader: -Idag spelar vi otroligt smart i spelet med puck. Vi lägger pucken gång på gång mot Almtunas kasse i ett tidigt skede i våra anfall, som gjorde att vi kunde vinna andrapuckarna och sätta upp spel i anfallszon. När vi jobbar rätt i anfallzon gör det att vi hamnar rätt i positionerna i våra hemgångar och senare också gör så att vi får en trygghet i egen zon. Idag var vi också riktigt heta framför bägge målen, som givetvis är en viktigt aspekt av spelet.

Riktigt roligt att se hur vi stabilt spelar av den 5 minuters utvisningen som vi drar på oss i mitten av tredje, det gav oss energi att stänga ner resten av perioden.

Plus också till Rosengren som spelade riktigt bra i målet idag. Likaså Backarna som är ruggt stabila idag. Fruktansvärt stolt över grabbarnas attityd matchen igenom.

Skott: 31 - 30 Målskyttar Joseph Berger Oliver Olsson Simon Åkerström Anton Gradin