Uppstartsträff för Våra viktiga funktionärer
Publicerad: 2021-09-26
I torsdagskväll hade vi uppstart för våra viktiga ideellt arbetande funktionärer på Knock ém down i Växjö.

I samarbete med RF SISU Småland hade vi säsongsuppstart för vår härliga funktionärskår. Hela 62 personer slöt upp vilket vi tycker är fantastiskt kul och inspirerande.

Kvällen inleddes med att VD Niclas Henriksson informerade kring allt som händer inom Tingsryds AIF och om den nya resa vi nu påbörjar och som ska tas oss mot nya framgångar.

-Vi har under en längre tid utarbetat en tre-årig Verksamhetsplan med sikte på vårt kommande 100-års-jubileum. Våra besökare är enormt viktiga för att vi ska kunna nå de mål vi satt upp i denna plan. Våra ideellt arbetande funktionärer har en oerhört viktig roll för att vi ska kunna ge våra besökare det bemötande och service som förväntas av våra besökare. Målet är att vi tillsammans ska se till att man med glädje återkommer till Nelson Garden Arena och hejar fram vårt kära lag. Att se till att våra funktionärer är informerade och känner delaktighet, gemenskap i vår verksamhet är grundläggande för att vi ska lyckas. Vi är oerhört stolta över vår funktionärskår, kommenterar Niclas.

Efter TAIF-informationen så höll RF SISU konsulenten Anna Sundström en presentation kring funktionärsrollen och hur viktig denna roll är för framgång. Informationspasset avslutades med ett grupparbete som vi ser fram emot att se resultatet av inom kort.

Kvällen fortsatte sedan med bowling för de som så önskade och vi avslutade kvällen med att avnjuta en riktig god buffé innan en buss fylld av ett glatt gäng härliga människor vände tillbaka till Tingsryd.

Vi vill samtidigt passa på att tacka RF SISU och Anna för ett gott samarbete.

Vill Du bli funktionär och anlsuta till vårat härliga gäng? Om du har frågor eller vill anmäla dig är du varmt välkommen att höra av dig till [email protected]

Tingsryds AIF