VINST BORTA MOT KRISTIANSTAD
Publicerad: 2022-09-02
Det blev vinst borta mot Kristianstad i vår näst sista träningsmatch med 1-3, efter periodsiffrorna: 1-1 0-2 0-0.

Fredrik Glader: -en riktigt bra prestation rakt igenom, denna matchen visar vår identitet. Vi spela med en hög fart och med ett bra pressspel. Vi spela oss ut bra från egen zon som gör att vi kommer in enklare i anfallzon och iom det får vi längre anfall och väl där hittar vi bra kombinationer. Helt enkelt en bra genomförd match. Det är egentligen bara några sekvenser i andra perioden där vi släpper till lite enkla kontringar, annas klanderfritt. Roliga nyheter från matchen var att Jochim Nermark gör två mål i sin första match tillbaka från sin axelskada, första målet gör han efter bara 12 sek in i hans första byte. Dessutom hade vi idag tre juniorer med i spel, Wignell, Amadeus Liljegren samt Felix Bergkvist som samtliga gick in och verkligen bidrog, berömm till dom. ' Rydén i kassen måste nämnas också, som gör en fin insats.

Nästa match blir vår sista träningsmatchen och det är hemma mot Djurgården den 8/9 klockan 19:00, biljetter köper ni på hemsidan eller i vår app. Kan ni inte vara på plats? Inga problem expressen.se sänder matchen.