NÄSTA SÄSONG SPELAR TINGSRYDS AIF FORTSATT I HOCKEYALLSVENSKAN!!
Publicerad: 2023-03-24
Det blev tillslut en 0-2 seger i denna oerhört viktiga match. Gruppen slöt verkligen samman och summa summarum så var vi sätt över matchserien det vassare laget.

Det blev en match som till en början var ganska avvaktande och det kändes att matchens betydelse avspeglades i aggerandet hos spelarna. Vassaste chanserna i första hade Västervik som tvingade Tomas Rydén till ett gäng fina räddningar. Andra perioden var också den tajt men målen gjorde Tingsryd och det var först Felix Olsson som fixade 1-0 med pass från ludde Levinsson, sedan gjorde Daniel Öhrn 2-0 i slutet av perioden, också han assisterad av Levinsson. Tredje handlade mest om att kontrollera spelet från vår sida. Västervik hjälpte också till med det genom att drar på sig sitt 63 matchstraff i denna matchserie. När signalen för 60 minuters spelad ishockey lät, förklarades vi samtidigt som deltagare i nästa års upplaga av hockeyallsvenskan.

Fredrik Glader: Jag är oerhört glad och lättad att vi löser detta och jag tycker vi gör det på ett satabilt sätt. Jag vill verkligen ta tillfället i akt att berömma våra fantastiska supportrar som gör det så mycket lättare för oss och verkligen lyfte oss i de svåraste stunderna. TACK!