Inför: MODO-TAIF
Publicerad: 2021-03-12
Ikväll ställs vi mot Modo Hockey på bortais och tre nya poäng står på spel. Inför matchen tog vi oss ett snack med Magnus Bogren som gärna ser en andra rak seger.

En skön seger mot Väsby i onsdags vilket även gjorde oss slutspelklara. Vad tycker du om insatsen mot Väsby?

-Väsby är ett svårt lag att möta, de spelar väldigt mycket på rus. Jag tycker att första perioden är okej och den andra perioden mindre bra fram till att vi tar time out för att lugna ner allting. I den tredje perioden gör vi det väldigt bra, vi visar bra karaktär och på något sätt bestämde vi oss där för att stänga ner matchen vilket vi gjorde. Kanske inte den bästa matchen spelmässigt men vi visar vår styrka igen, att när det inte går fullt ut kan vi ändå hitta sätt att vinna. Det tycker jag är riktigt starkt, säger Magnus Bogren.

Ikväll ställs vi mot Modo på bortais, hur ska vi ta oss an den uppgiften?

-Vi har en bra känsla inför matchen ikväll. Sedan har ju inte Modo något att spela för egentligen mer än sin framtid. De har nog en bra känsla nu med tanke på deras tre raka vinster senast mot topplag så det kommer att bli en tuff utmaning. Vi ska ut och spela vårt spel till fullo, samtidigt göra det där hårda jobbet hela tiden. Gör vi det så har vi stor chans att vinna. Sedan vill vi såklart sätta oss i ett så bra utgångsläge inför nästa vecka också. Det gäller att få med goda vanor i allting, säger Magnus Bogren.

Hur känns det att vara slutspelsklara, dessutom med två grundserieomgångar kvar?

-Det är väldigt kul och grymt stort. Jag tycker att vi har förtjänat det även om vi har varit lite upp och ner, vilket många lag har varit, men vi har verkligen jobbat oss till detta med att spela en bra ishockey. Vi har tagit stora kliv den här säsongen och det är ett kvitto på att vi gör bra saker. Jag tror att vi kan bli ett obehagligt motstånd i det här, säger Magnus Bogren.

Några förändringar i truppen?

-Det är samma trupp som sist, avslutar Magnus Bogren.

Kvällens match mot Modo Hockey spelas i Fjällräven Center och nedsläpp sker kl. 18:00.

Hanna Nilsson