Förlust mot BIK Karlskoga
Publicerad: 2020-02-05
Det ville sig inte mot Karlskoga denna gången heller. Gästande lag går segrande ur kvällens hemmamatch som slutar 2-3.

Karlskoga var laget som greppade tag i matchen direkt och fick in sitt första mål redan efter dryga två minuter. Tingsryd lyckades inte skapa några längre anfall och skotten som sköts hamnade till större del mitt på målvakten.

I andra perioden får Tingsryd sitt första mål bortdömt som ska ha styrts in med handen av Oscar Holst. I slutet av perioden får Karlskoga spela sitt första pp i matchen och får där med utdelning till 3-0.

Tingsryd visar sig betydligt starkare i sista perioden och skulle bara ha in pucken. Drygt sju minuter in i matchen lyckas man trycka in pucken genom Ludvig Elvenes. Reducerade gjorde man även i pp med sju minuter kvar genom Oskar Stål Lyrenäs. Det blev ett spännande avslut med 6 sekunder kvar när Tingsryd skjuter det sista skottet på mål, tyvärr utan kvittering. Kvällens match slutar 3-2 till gästande lag Karlskoga.

Målskyttar Tingsryd: Ludvig Elvenes, Oskar Stål-Lyrenäs

Målskyttar Karlskoga: David Lilja, Linus Karlsson, Tor Immo