Svenska Spel

RESTAURANGEN

Ladda upp med mat och dryck i trevlig miljö, tillagad av Restaurang Ladan, innan matchen i vår fantastiska restaurang. Restaurangen är öppen för alla och vår ambition är en levande restaurang.

Bokar du bord här får du 45 minuter innan match besök av tränarna Magnus Sundquist eller Larry Pilut som berättar om dagens match.

Veckodagar öppnar restaurangen kl 17:30 och helger kl 14:30, matserveringen pågår sedan fram till matchstart. Kom när det passar dig!

Du behöver inte vara medlem för att beställa bord i vår restaurang, det kan vem som helst göra. Vi har fullständiga rättigheter.

Specialkost meddelas vid bokning.

När du bokar en plats i vår restaurang får du en ståplatsbiljett i hallen på köpet. Vill du istället ha en sittplats kostar det 100 kr extra och då måste du uppge det samtidigt som du bokar bord.
Om du är en av våra säsongskortsinnehavare kan du visa upp till säsongskort när du betalar i restaurangen, så får du 100 kr rabatt.

Anmäl dig via mail eller telefon till Restaurang Ladan senast två dagar innan match. 

Via mail: info@restaurangladan.se
Via telefon: 0477 – 209 40

 

—————————————————————————————————––––––––––––––––

Citat från gäster

Perfekt att käka här efter jobbet. Man får en skön känsla innan match och bra information av tränaren.
-Mats

Jag trodde restaurangen bara var för sponsorer men toppen att man kan käka här som privatperson. Hoppas fler börjar utnyttja detta!
-Sven

Bra pris, bra mat, bra utsikt och stämning. Jag kommer igen! Perfekt koncept.
-Lisa

—————————————————————————————————–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB