Svenska Spel

KÖP MATCHBILJETT

Så länge inte våra matcher är slutsålda är det enkelt att köpa biljetter för att själv få uppleva hockeymagin på plats. Här kan du läsa mer om hur du går tillväga för att köpa en biljett.

Webben

Biljettförsäljningen på webben är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan.
Boka biljetter här!

I biljettkassan

Biljettkassan på Nelson Garden Arena öppnar en timme innan nedsläpp. Se arenaplanen för information om var du hittar biljettkassorna på arenan.

Match + mat = en perfekt kväll

Restaurang TAIF:s Vänner är vår restaurang som vi är mycket stolta över. Här äter du riktigt god mat medan du samtidigt har en fantastisk utsikt över dramatiken på isen. Vår trerättersmeny är på förhand bestämd och vi har fullständiga alkoholrättigheter. I restaurangen har vi plats för cirka 100 gäster. Ingång till Restaurang TAIF:s Vänner är från den norra delen av sittplatsläktaren, och det gäller både före och under matcherna. Restaurangen öppnar 90 minuter innan våra hemmamatcher och stänger i samband med matchernas slut. Bokning av bord kan ske fram till 24 timmar innan matchstart. För att boka bord kontakta restaurangen på telefon 0477-551 85.

Elit Sky Bar

Elit Sky Bar är en trivsam bar som serverar lättdrycker, öl, cider, vin och tilltugg. För att få tillträde till baren så ska man ha fyllt 18 år samt vara medlem i TAIF. Kontakta TAIF:s kansli på tel. 0477-551 80, för att teckna ett medlemskap i TAIF. Baren har plats för 50 gäster, och det kommer bl.a. bli auktion på spelarportträtt/matchtröjor och lite andra olika tävlingar i baren under säsongen. Baren öppnar i god tid innan våra hemmamatcher och stänger i samband med matchernas slut. Öl- och vinrättigheter finns. Minderåriga kan i målsmans sällskap få komma in i baren för att se spelarporträtt m.m. om man meddelar detta till vakten vid entrén före besöket.

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB