Svenska Spel

BLI PARTNER TILL TAIF

VI ÄR TILLBAKA!

Målet var satt. På tre år skulle vi ta oss tillbaka till Hockeyallsvenskan. När vi nu tar oss an denna tredje säsong så är målet redan uppnått, vi är tillbaka! Nu är det dags för nya utmaningar, nya mål.

Ett enkelt mål att sätta är att etablera sig som en stabil allsvensk förening. Men vad krävs för att lyckas med det? Det finns inget givet svar på den frågan, ingen måttsydd kostym vi bara kan ikläda oss. Vi måste istället sy vår egen uniform. Vi ska heller inte förvilla oss utan måste fortsätta på den inslagna vägen och vara en förening med transparens, delaktighet och sammanhållning.

Vi ska spela hockey med stort hjärta och en stolthet över vår förening, som återigen är med och slåss om en placering bland landets 20 bästa hockeyföreningar. Vi ska ha en trupp med stor lokal förankring, men också kunna locka till oss den spets som behövs för att kunna utmana.

Säsongen som gick omsatte vi nästan 14 miljoner kronor vilket är väldigt mycket för att vara en för- ening i Hockeyettan. Men jämför vi oss med lagen i Hockeyallsvenskan har vi den i särklass minsta omsättningen. Även om man inte spelar hockey med enbart pengar så ger det en signal om vilka intäkter och utgifter man har som en förening i Hockeyallsvenskan.

3 084 personer hade sökt sig till Nelson Garden Arena när Tingsryds AIF mötte AIK Hockey i årets kvalserie, det är 62 personer fler än vad som bor i Tingsryds tätort. Om vi stannar upp ett tag och tänker på de siffrorna så hissnar man lite. Vilket stöd!

Nu är det dags för oss att bjuda tillbaka. Nu är det dags för hockey på elitnivå! Lag som Nittorp, Tyringe och Mörrum byts ut mot Västerås, Björklöven och Leksand. Smaka på det! Tillsammans ska vi forma vår framtid. Låt den gnista som funnits i byn tända elden och låt elden bli till en svetslåga i baken på de andra lagen. Vi är här och vi skäms inte för oss!

Detta kommer att kräva mer av oss alla, spelare, sponsorer, publik och supportrar. Men möjligheterna att synas ökar också.

Exponeringen ökar mångfalt i såväl dags- och kvälls- press som rikstäckande TV och varje omgång vi spelar kommer att sändas ihop med Hockeyallsvenskan.

Tillsammans skapar vi en ny storhetstid för Tingsryds AIF. Följ med oss på resan!

Vänlig hälsning

Johan Blomster
T.f. Ordförande – Tingsryds AIF

Dokument
Sponsring – Tingsryds AIF 2015 – 2016
Reklamplatser – Prislista Reklamplatser 2015 – 2016

Kontakta oss
Kontakta oss så hittar vi den exponeringsform som passar just er!
E-post: marknad@taif.nu
Telefon: 0477-551 80

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB