Svenska Spel

Inför Timrå: "Alla spelarna är hungriga"

Publicerad: 2017-02-12 21:37

I morgon klockan 19:00 är det åter dags för ishockey i Nelson Garden Arena.  Då kommer Timrå med JVM spelarna Elias Pettersson, Jens Lööke och Jonathan Dahlèn i spetsen ner till Småland för att försöka ta poäng av vårt Tingsryd. Vår tränare Magnus Sundquist ser fram emot matchen och hoppas att spelarna går in med en bra känsla efter segern mot Bofors.

– Det gäller att bygga vidare på segern i fredags. Det var verkligen skönt för alla runt laget med tre poäng. Vi visade att vi ville spela bra hockey från första nedsläpp. Trots att det var nervigt hela sista tredje så var vi noggranna i våra beslut. Vi spelade konsekvent och enkelt.

Vad har ni sagt om matchen i morgon?

– Vi har haft en väldigt bra träning i dag. Bra fart, bra koncentration. Alla spelarna vet ju om att vi haft ledning i de tre senaste hemmamatcherna, men slarvat bort poängen. Alla vet om att vi måste vara noggranna i 60 minuter, vi får verkligen inte tumma på några detaljer.

Hur ser det ut på skadefronten inför matchen imorgon?

– Det är bara Emil Forslund som är borta på grund av skada. Sedan får vi se om Nicolai Meyer hinner hem från danska landslaget och bli spelklar. Men som sagt, det ser bra ut, alla spelarna är hungriga och vill vinna inför hemma publiken igen. Rent åskådarmässigt vill jag säga att det nästan alltid bjuds på bra hockey mot Timrå. Det är två riktigt bra lag som möts imorgon.

Imorgon är det också ”Gå två betala för en” som gäller. Så utnyttja detta tillfälle, ta med er någon granne, arbetskamrat, vän, fru eller man som inte bruka följa med. Säg att ni bjuder på entrèn i utbyte mot en korv med bröd eller ett par hälften lotter. I morgon skapar vi stämning och hjälper laget och föreningen till seger och tre viktiga poäng.

 
Tobias Elmér
 

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB