Svenska Spel

Daniel Öhrn är Tingsryds nästa nyförvärv

Publicerad: 2017-04-09 19:00

Tingsryds fjärde nyförvärv inför säsongen 17/18 är klart och det handlar om forwarden Daniel Öhrn. Han har skrivit ett kontrakt över ett år.

Daniel Öhrn kommer senast från en säsong i Norge och Sparta Sarpsborg. Där har han gjort 47 poäng (14-33) på 45 matcher den senaste säsongen och placerade sig topp 10 sett till producerade poäng per match. 

Innan hans år i Norge han Daniel spelat i Timrå under hela sin karriär med vilka han har gjort tre säsonger i Hockeyallsvenskan. Under hans senaste i ligan procuerade han 20 poäng (11-9) på 52 matcher.

– Vi har framförallt värvat Daniel som center, en spelare som har haft en kanonssäsong i år. Det är en kille som vet att spela i båda ändar av isen och som vi ser fram emot att få till oss, säger Tingsryds klubbchef Tomas Bergstrand.

– Jag har sett ett antal matcher med honom och hans lag i Norgee och det är en kille som jobbar hårt som vi vet är ambitiös. En spelskicklig center som är bra med pucken och vet att skapa chanser, säger tränaren Magnus Sundquist.

– Han kommer få stort förtroende från oss och nu är det upp till honom att förvalta det. Vi är glada att kunna knyta till oss honom efter han har haft ambud från andra klubbar i ligan.

 
Daniel Wallin
 

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB