Tingsryds AIF startar ett nytt juniorlag

10 april 2018 10:13


VI STARTAR YTTERLIGARE ETT JUNIORLAG OCH SÖKER NU INTRESSERADE SPELARE!
Efter några års uppehåll startar Tingsryds AIF återigen upp ett J18 utvecklingslag inför nästa säsong. Genom ytterligare ett juniorlag ges de egna spelarna möjlighet till fortsatt spel i föreningen även om man inte kommit in på elithockeygymnasiet. På så sätt ges möjlighet till fortsatt utveckling i sitt ishockeyutövande och ett fortsatt engagemang för ishockeyn och föreningen. Satsningen ligger i linje med föreningens mål att skapa ett livslångt hockeyintresse och är en del av föreningens ambition att utveckla ungdoms- och juniorverksamheten genom både bredd- och elitsatsningar. Satsningen ger dessutom möjlighet till ett utökat elevunderlag för den lokala gymnasieskolan.
Laget är ett breddlag som är öppet för alla och kommer att drivas av ideella ledare i föreningen. Första säsongen kommer laget att spela i J18 division 2.
I laget finns även plats för spelare från andra föreningar och vi söker nu spelare som är intresserade av att vara med. Vi söker i första hand spelare födda 2002. Kontakta lagledare Joakim Axelsson
070-631 85 09 för intresseanmälan. Antalet platser för spelare från andra föreningar är begränsat.
Eventuella mediekontakter hänvisas till klubbchef Tomas Bergstrand.