Svenska Spel

Efter Pantern: "Skönt att vinna"

Publicerad: 2017-03-13 15:44

Igår vann Tingsryd sin sista hemmamatch för säsongen när IK Pantern var på besök i Nelson Garden Arena. Jacob Dahlström som nyligen skrivit nytt kontrakt med Tingsryds AIF summerar säsongen som varit. 

4-1 blev slutresultatet när Tingsryd vann på hemmaplan mot IK Pantern och enligt Dahlström var det skönt att gå ut med flaggan i topp. 

- Det var kul och väldigt skönt att vinna den sista hemmamatchen för säsongen.

Imorgon väntar sista matchen för säsongen då Tingsryd inte har någon chans att vinna kvalserien. Det är Västervik Tingsryd ska bege sig till imorgon. 

- Självklart är det tråkigt att vi inte kunde vara med hela vägen i det här kvalet och ha avgörande matcher hela vägen i slutet, det är väl det som är färskast i minnet. Sett över hela säsongen så ska vi ändå vara glada över att vi tog oss till playoff. Det är väldigt många bra lag i Hockeyallsvenskan och vi lyckades ändå ta oss till playoff. 

Jacob Dahlström har gjort sin första säsong i Tingsryd och är nöjd med sin insats. 

- Min egen säsong har väl varit lite upp och ner men överlag så är jag nöjd. Jag tycker att jag har fått utvecklas gradvis över säsongen så spelmässigt så tycker jag att jag har gjort en bra säsong. 

Förra veckan blev det också klart att Dahlström spelar vidare i Tingsryd även nästa år. 

- Det beslutet känns jätte bra och det var ett lätt beslut. Jag trivs bra i klubben och föreningen och med folket runtomkring. Jag tror att det här är det bästa stället för mig att utvecklas på. 

 
Hanna Welander
 

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB