Jonathan Johnson klar för ännu en säsong i TAIF

4 april 2016 21:15

Som de allra flesta redan vet är Jonathan Johnson klar för säsongen 16/17. Den gångna säsongen stod han för 14 mål och 9 assist. Jonathan är en 23 åring som växt upp i halvmiljonstaden Göteborg, men som stortrivs i Tingsryd.


– Ja, det måste jag säga. Har vart ett oerhört roligt år både på isen och vid sidan av. Jag bestämde mig ganska tidigt för en fortsättning. Det känns som Tingsryd är ett ultimat ställe att utvecklas på som hockeyspelare. Här är de fokus på hockey och inget annat. En lugn trivsam miljö. Föreningen har härliga supportrar som brinner för laget. Jag har bara gott och säga om orten och föreningen.

Säsongen var ju onekligen en succé för laget, hur ser du på din egen insats?
– Jag startade lite trögt, men sen växte jag mer och mer tycker jag. I sista delen av säsongen är jag på en nivå som jag ska ligga på hela tiden. Samtidigt är målet att utvecklas ännu mer, att ta nästa steg till en bättre hockeyspelare i Tingsryd.

Du har semester i Göteborg för tillfället.
– Precis, men jag följer lagbygget nere i Småland. Jag tror och hoppas att vi kommer få ihop ett lika härligt och talangfullt lag som säsongen som gick. Drömmen är ju givetvis att nästa års lag ska gå ännu längre än årets.