Svenska Spel

Ladies Night 20/10 - Fri entré för alla tjejer

Publicerad: 2017-10-10 16:36

SAVE THE DATE! Tingsryds AIF i samarbete med Tingsryds Handel och Hockeyallsvenskan anordnar Ladies Night den 20:e oktober när vi möter IK Pantern.

Fritt inträde för alla tjejer! 80 sittplatser är reserverade enligt först till kvarn principen, resten får ståplats. Mervärden utlovas till er som lyckas knipa en sittplats.

För er som vill sätta en extra guldkant på kvällen så är ni tjejer välkomna att boka plats i restaurangen via TAIFs kansli. Kontaktuppgift finner ni längst ner i denna text. 50 platser finns tillgängliga för 299 kronor stycket. I det priset ingår mat, sittplatsbiljett, goodiebags, modevisning - med frisyrer, kläder, smycken och sminkning. Förutom hockeyn så kommer kvällen att rundas av med härlig underhållning. En pangkväll helt enkelt.

I arenan så kommer vi att säljer lotter (även till er killar) där mycket fina priser ligger i potten. Alla intäkter från lotteriet går oavkortat till Rosa Bandet.

Ta nu med släkt och vänner på detta fantastiska event, vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att njuta av vårt hockeyallsvenska lag och att vi tillsammans gör detta till en oförglömlig kväll.

Bokning av biljetter till restaurangen göra via 0477-551 80 eller [email protected]

Vid övriga frågor kring arrangemanget vänligen kontakta Daniel på 0733-32 33 21 eller på [email protected]

 
Daniel Wallin
 

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB