Svenska Spel

TAIF söker en ny redaktör

Publicerad: 2017-09-19 09:00

Tingsryds AIF söker en ny redaktör för hemsida, sociala medier och våra andra informationskanaler. Vi letar efter dig som vill ha nära kontakt med a-laget, tränare, spelare och resten av föreningen för att hjälpa till att förmedla vad som händer i TAIF.

Vi söker dig gillar att skriva och med suget att berätta. Vi vill ha din hjälp att dela med dig av vad som händer i och runt TAIF som förening, men framförallt med fokus på vårt a-lag i Hockeyallsvenskan.

Uppgifterna kan variera och det handlar om allt ifrån texter inför och efter matcher till allmänna intervjuer med tränare, spelare och andra personer i föreningen. Det kan eventuellt bli aktuellt med andra skrivna texter som ska användas och publiceras i olika former, så som marknadföring eller annan föreningsinformation. Du hjälper oss så klart även att förmedla detta på sociala medier.

Har du själv idéer på annat att skriva och berätta om är vi mer än mottagliga för dina förslag.

Vår kravbild på dig är att du behärskar svenska språket på ett bra sätt. Ett intresse för TAIF- och hockey i allmänhet är så klart meriterande, men inget krav.

Vår tanke är att detta handlar om någon timmes arbete i veckan. Ersättning efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan till: [email protected]

 

 
Johan Blomster
 

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB