Svenska Spel

Inför Västervik: "Vi vill spela för oss"

Publicerad: 2017-03-14 13:49

Vi är framme vid säsongens sista match vilken kommer gå borta mot Västervik. Även resultatet spelar mindre roll för oss är det en avgörande match för laget vi möter, något Magnus Sundquist tar med sig.

– Jag är glad över vår insats senast, att vi visade att vi ville vinna. Matchen var kanske lite avslagen överlag, men framförallt från Panterns sida enligt mig, vilket är lite konstigt eftersom de andra matcherna gick deras väg. Men jag fokuserade mer på oss och det var en insats jag var glad över, säger Magnus Sundquist.

– Det var skönt att se spelarna släppa loss, att det inte var några blyvästar över dem. De vill och åkte skridskor. Sen kanske det inte såg ut precis som jag velat om det var en match när det gällt något, men som sagt, viljan att vinna fanns där.

Kvällens match gäller inget för oss annat än en fin placering i tabellen, men för Västervik är det en helt avgörande match. Vid seger med några mål finns det en god chans att de får spela vidare, annars kan deras säsong vara slut.

– Det är samma situation för oss i dag som senast, men vi vill definitivt vinna säsongens sista match. Det spelar ingen roll vilka vi möter, vi vill spela för oss, då är det irrelevant vilket lag som står på andra sidan.

Precis som senast saknas Adam Persson och Niklas Enberg. Nicolai Bryhnisveen fick en smäll i matchen senast och då han har ett landslagsuppdrag med Norge som väntar kommer han också vila från spel. 

Det blev också klart med en förlängning för Oscar Holst i dag, något Magnus Sundquist är väldigt nöjd över.

– Inför denna sängen var han borta ett helt år och utifrån det har han gjort det väldigt bra denna säsongen. Så en riktigt bra sommar med rejäl träning så blir det riktigt bra. Oscar är en sådan kille som hela tiden vill lära sig och bli bättre och det är en väldigt bra typ av spelare att ha med för mig som tränare.

– Den typen av spelare han är fyller också en väldigt viktig funktion i vårt lag och när han är på topp så är han en riktigt bra spelare. Ovanpå det har han ett stort TAIF-hjärta och är en av de riktiga ledarna i laget.

 
 

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB