Svenska Spel

Ludvig representerar TAIF i tv-pucken

Publicerad: 2017-09-09 11:36

Just nu pågår kvalspel till tv-pucken i Nybro, där Smålands lag ska försöka kvalificera sig till slutspelet senare i år. Tingsryds bidrag till laget är Ludvig Olofsson från Team 02.

Hur känns det att spela i Smålands tv-pucklag?

– Det är en dröm som har gått i uppfyllelse, det får jag nog säga. Och sen att dessutom få representera Tingsryd här med, det är riktigt häftigt.

Hur var det att ta sig igenom alla uttagningar?

– Det har verkligen varit att kriga hela tiden, bara hårt arbete. Det var naturligtvis lite nervöst mot slutet när det bara var några få som skulle gallras bort, men det var fanatiskt kul när jag fick vet att jag skulle få vara med.

Vad är känslan kring laget?

– Det känns riktigt bra och alla är verkligen redo att ge 100 procent. Spelmässigt tror jag att vi är där vi vill vara, vi har ett offensivt lag som producerar mycket. Sen vinner vi mycket på att vi är väldigt fysiskt starka också.

– Personligen tycker jag att vi ska vinna alla matcher mot de lag vi möter här, ett så pass bra lag har vi. Västergötland ser bra ut, så det blir en tuff match, men vi ska ta det.

Vad hoppas du själv på med helgen?

– Att vi ska vinna naturligtvis, och för egen del vill jag spela så bra matcher som möjligt. Jag ska hjälpa laget på alla sätt jag kan.

Vad är slutmålet?

– Först och främst att ta sig till tv-pucken i Göteborg och till ett slutspel där.

Fredagens match vanns med hela 11–0 mot Gotland. Under lördagen spelar de först mot Bohuslän/Dahlsland och senare mot Blekinge. Det spelas även två matcher under söndag och de två främsta av de sex deltagande lagen efter helgen tar sig till slutspelet.

 
Daniel Wallin
 

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB