Svenska Spel

Vi startar Drömkronan

Publicerad: 2016-03-04 13:32

Vi har byggt vårt lag på tålamod och långsiktighet och spelare med en anknytning till Tingsryd, med ett stort hjärta för vår lilla förening. Men i och med framgångarna så stiger marknadsvärdet på spelarna i truppen och vi vill gärna behålla så många vi kan och fortsätta vår resa uppåt. Därför har vi beslutat att dra igång Drömkronan, något som direkt kommer att gå till att behålla vår dröm vid liv. Alla pengar vi samlar här kommer gå direkt till 2016/2017 års spelarbudget.

Drömkronan består av din satsade peng gånger antalet personer i hallen under en viss match och den vi siktar på kommer snart, den första hemmamatchen efter att den Hockeyallsvenska finalen är avslutad!
Det kan antingen bli exempelvis Leksand, Oskarshamn eller något av dom andra lagen som spelar den Hockeyallsvenska fortsättningsserien. Men det kan också bli första matchen i Nelson Garden Arena mot Karlskrona HK i direktkvalet mot SHL. I ett kval kan allting hända. Dröm kan bli verklighet!

Den här gången kommer vi inte ringa runt till er alla som vi gjorde till TAIF-kronan på annandagen, utan det är formuläret nedan som gäller. Det är helt enkelt upp till er, om ni känner att ni kan och vill stötta drömmen tillsammans med oss och låta den lilla gnistan som finns fortsätta vara tänd.

Hela #dackeupproret är något som supportrarna har startat, sprunget ut Tingsryds AIF framfart genom Hockeyallsvenskan, som nu ökat i kraft ju mer det i massmedia talas om att små föreningar i Tingsryds storlek inte borde ha i Sveriges högsta serie i ishockey att göra. ”Ni har inte förutsättningarna” sägs det.
Ungefär samma sak sades när Tingsryd tog sats mot Hockeyallsvenskan. ”Ni har inte förutsättningarna”, men nu står vi här. Vi spelar Hockeyallsvensk final, efter att AIK och Tingsryd sprungit iväg i serien med förkrossande marginal i grundserien.

Hur det kommer gå vet vi inte i dagsläget, inte mer än att det står 1-1 i matcher och att Tingsryd spelade sin första hemmamatch inför fulla läktare. Mer folk än vad Brynäs hade på sin hemmamatch som spelades samtidigt.

#Dackeupproret är något som i grunden inte är Tingsryds supportrars protest mot att om drömmar blir verklighet inte tillåter Tingsryds AIF att spela i SHL. Utan är mer en protest mot den mer och mer stängda ligan ovanför oss. Som i sin tur släcker drömmar för väldigt många föreningar i Sverige.

Detta är som sagt ett sätt på vilket ni kan vara med oss och fortsätta hålla drömmen vid liv.


Tillsammans är vi oerhört starka.

/Johan Blomster

 

Drömkronan fungerar precis som Enkronan gjort. Du anmäler hur mycket du vill skänka för varje åskådare som kommer till den förbestämda matchen, första hemmamatchen efter finalserien mot AIK.
Efter matchen kommer du att faktureras det aktuella beloppet.

 

 
Oskar Tinggren
 

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB