Svenska Spel

Mikael Frycklund är senaste nyförvärvet

Publicerad: 2017-05-11 16:09

Tingsryd har gjort klart med ännu en spelare inför nästa säsong. Det rör sig om ännu ett starkt tillskott på forwardssidan genom Mikael Frycklund, poängbäst i Västerås under föregående säsongen.

Mikael Frycklund spelade senaste säsongen i Västerås där han gjorde 36 poäng på 61 matcher (16+20), vilket han slutade på en delad förstaplats i den interna poängligan med.

Nu är han klar för TAIF under kommande säsong och kontraktet är skrivet över ett år.

– Mikael har haft en riktigt stark säsong bakom sig trots att det gick tungt för Västerås. Det är en stor och skicklig spelare som kommer passa oss perfekt, säger klubbchefen Tomas Bergstrand.

– Det är en kille som kommer in med ytterligare tuffhet i laget efter starka säsonger i Asplöven och Västerås och jag tror att han kommer ta ytterligare ett steg hos oss i och med förtroendet han kommre få här, säger tränaren Magnus Sundquist.

– Det passar laget bra att få in ytterligare en stor spelare med ett bra skott då vi vill växa till oss som lag. Och efter att jag har pratat med honom har jag fått ett bra intryck. Jag vet att det var ett stort antal andra klubbar som var efter honom, så jag är tacksam för att han valde oss.

Vi hälsar Mikael hjärtligt välkommen till Tingsryd.

 
Daniel Wallin
 

Copyright © 2015 Tingsryds AIF

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB