Magnus Sundquist säger tack för sina 3 år i föreningen!

15 maj 2018 15:07


Hej alla Taif vänner!
Då det inte varit möjligt tidigare så vill jag på detta sätt ta tillfälle i akt att säga stort stort tack till alla för mina 3 säsonger (nästan) i Tingsryd AIF.

Efter kontakt togs till mig för nu 3 år sedan gick det enormt fort till att jag efter 19 år i utlandet beslutade att det skulle bli Sverige igen och Allsvenskan med Tingsryds AIF. Ett beslut som jag sen den Dag aldrig ångrat en sekund, och ett beslut som gett mig många framtida vänner inom och utanför Taif. Det blev sportsligt 2 magiska år som gav stort eko i Hockeysverige men också ett tuffare 3e år och en avslutning som för min egen del inte blev som jag trodde och hoppats på. Men sådan kan branschen vara det får man räkna med i mitt arbeta oavsett om man förberedd på det eller inte.

Så stort tack till alla inom Taif. Styrelsen, kontoret, Larry , Sandberg, Anna ,Jonas , Agne , Tobbe , Tomas C, spelare och sponsorer med flera som jag haft nöjet att arbeta med under dessa 3 år. Störst tack vill jag ge till alla Tingsryds supportrar runt om i landet och till Gröna Brigaden.. Imponerande hur ni stöttar laget och klubben i med och motgång. Fortsätt så.
"No Excuses - Be a Taifer" //Magnus