annons
Just nu: 6 besökare online

Nya lag till HockeyEttan Södra

storloggo

På grund av Nyköpings konkurs har Svenska Ishockeyförbundets tävlingsutskott beslutat att göra några förändringar i den serieuppdelning som blev officiell i måndags, detta för med två förändringar till HockeyEttan Södra där Tingsryd spelar.

På grund av Nyköpings konkurs har det blivit en vakant plats i HockeyEttan som måste fyllas. Denna plats får Varbergs HK som flyttas upp från division 2 och placeras i den södra serien. Denna förändring för med sig att Vimmerby HC och Västerviks IK flyttas från den södra serien till den västra där de byter plats med HC Dalen som tar den plats som blir ledig.

Detta gör att HockeyEttan Södra kommer att innehålla dessa lag istället:

Halmstad HF
HC Dalen
Helsingborgs HC
IF Troja/Ljungby IF
IK Pantern
Kallinge/Ronneby IF
Kristianstads IK
Mörrums GoIS IK
Nybro Vikings IF
Olofströms IK
Tingsryds AIF
Varbergs HK